Новости. У Харкові збільшили інтервал руху транспорту та відключили ескалатори у метро

Офіційний сайт Харківської міської ради, 20.10.2022.

Для зменшення навантаження на енергетичну систему України у Харкові збільшили інтервал руху транспорту й відключили ескалатори у метрополітені.

Як повідомив сьогодні, 20 жовтня, директор Департаменту інфраструктури Іван Кузнєцов, збільшено інтервал руху поїздів метро (Холодногорсько-Заводська лінія - 11 хвилин, Салтівська та Олексіївська лінії - по 13 хвилин), станції метрополітену будуть освітлені наполовину і частково будуть відключені вентиляційні агрегати (це не позначиться на комфорті пасажирів). У той же час Іван Кузнєцов уточнив, що продовжують працювати на підйом ескалатори на станціях «Пушкінська» та «Історичний музей».

Також збільшено інтервал руху наземного транспорту. Директор департаменту зазначив, що новий графік руху не повинен завдати незручностей харків'янам.

Іван Кузнєцов повідомив, що також споживання електроенергії скоротять у трамвайних, тролейбусних депо та у КП «Міськелектротранссервіс», щоб мінімізувати енерговитрати. Йдеться про освітлення адміністративних будівель, роботу бойлерів, котелень, кількість ремонтних робіт тощо.

URL оригинала: https://www.city.kharkov.ua/uk/news/u-kharkovi-zbilshili-interval-rukhu-transportu-ta-vidklyuchili-eskalatori-u-metro-52287.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро
Линии метро:   Холодногірсько-Заводська лінія, Салтівська лінія, Олексіївська лінія
Станции и объекты метро:   "Історичний музей", "Пушкінська"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.