Новости. До роботи — з розумінням

Газета "Харківський електротранспорт", 30.08.2003.

Липень для колективу Салтівського трамвайного депо був нелегким. Але ми успішно справилися із виконанням плану з доходів. І навіть перевиконали... У серпні ж також намагалися не зменшувати взятого темпу. Для цього застосовували всі наявні методи: перевірку кондукторів на лінії, громадську ревізію, роботу контролерів, фінансову комісію.

До кінця серпня залишився один день. Аналіз прожитих показує, що ми повинні виконати своє завдання. На сьогодні у лідерах ідуть 23‑й, 26‑й і 27‑й маршрути. Безсумнівно, що доходи складаються із тих крупиць, які привозить кожний кондуктор до каси підприємства щоденно. На фоні усіх особливо виділяються Н.П. К*****ко, Г.М. З****на, Г.О. Ш*****на, Л.П. О****на, І.А. Г*******ко (26‑й маршрут). На "двадцятьсімці" — Ю.П. Б******ва, І.М. Ш*****ко, Л.І. Д**я, Л.Д. Ф****ко. На 23‑му — А.М. С******ко.

Варто сказати, що у них виконання фінансового плану в основному вище встановленого завдання. Характеризує їхню роботу намагання продати якомога більше квитків, а значить — охопити усіх пасажирів, котрі їдуть у салоні трамвая, культурно їх обслужити... Вони у нас — лідери. Мені, як і керівництву нашого депо, приємно, що ці люди з розумінням ставляться до найважливішого завдання — збору виручки.

Г. БЕЛЕНЬ,
начальник відділу збору виручки Салтівського трамвайного депо

№69-70 (5133-5134), 30 серпня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Городские маршруты:   Тм23, Тм26, Тм27
Перевозчики:   КП "Салтівське трамвайне депо"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.