Новости. Проблема — спільна

Газета "Харківський електротранспорт", 28.02.2004.

Про важливість зв’язку і, зокрема, телефонного, у повсякденному житті нашого підприємства я нещодавно вже розповідала в нашій газеті. Всім відомо, що АТС в містечках електротранспортників мають поважний вік. І, звичайно ж, потребують не тільки модернізації та сучасного оновлення, але й приведення приміщень в належний стан.

Хочеться подякувати керівництву нашого підприємства, а також начальникові Комінтернівського депо В.Г. Бутенку, начальникові БМУ В.А. Салюку за капітальний якісний ремонт приміщення АТС Комінтернівського містечка, а також керівництву Жовтневого депо за надану допомогу в ремонті тамтешньої АТС.

Але в цьому аспекті у нас є і деякі проблеми. АТС тролейбусного депо №3 знаходиться на третьому поверсі адміністративного корпусу. На жаль, там протікає дах. Від проникнення вологи лущиться фарба, попадає вода на устаткування. Це, звичайно ж, загрожує виходу з ладу телефонної станції, що залишить депо без зв’язку. Дуже сподіваємося, що керівництво цього підрозділу зверне увагу на свій "об’єкт зв’язку" і допоможе відремонтувати дах та приміщення АТС. Бо проблема ця — наша спільна.

За дорученням колективу ЕТУССу

Л. РУБАН,
начальник дільниці телефонних споруд.

№15‑16 (5163‑5164), 28 лютого 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Перевозчики:   Комінтернівське трамвайне депо, КП "Жовтневе трамвайне депо", КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.