Новости. Схвальна оцінка зробленому

Газета "Харківський електротранспорт", 15.05.2004.

Наша газета досить детально розповідала про капітальний ремонт колії на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Кірова з упорядкуванням переїзду по новій технології, маючи на увазі укладання його композиційними гумотехнічними плитами.

І ось напередодні Першотравня керівництво міста та району на чолі з міським головою В.А. Шумілкіним відвідало новооблаштовану ділянку. Представницьким був і журналістський корпус, зокрема, телевізійних каналів Харківщини. І це невипадково, бо таку роботу у Харкові виконано вперше. А вартість — значна.

Тут же на проспекті Гагаріна було припарковано і капітально відремонтований тролейбус "РОКАР". Вирізнявся він своїм досить оригінальним, нарядним виглядом. Бо фарбування було здійснене новітніми стійкими фарбами, а скло салону — тоноване. Під час літньої спеки тут, звичайно ж, буде комфортно пасажирам.

Мер, супроводжуючі його особи та журналісти досить прискіпливо і з інтересом оглянули тролейбус, їх цікавило буквально все: і вартість такого ремонту, і можливість у подальшому оновлювати таким чином всі тролейбуси, і наявність технічної бази для цього...

Пояснення давав генеральний директор ХКП "Міськелектротранс" А.П. Ткаченко.

На імпровізованій прес-конференції представники ЗМІ мали змогу одержати відповіді на питання, що їх цікавили, як від міського голови, так і від генерального директора нашого підприємства. Зокрема, В.А. Шумілкін підкреслив, що при наявності у міста коштів й інші переїзди у Харкові будуть укладатись за новою технологією. Схвалив він і новий вид оновлення тролейбусів під час капітального ремонту.

І. ПЕТРЕНКО

Фото І. Петренка та О. Зайцевої

№37‑38 (5185‑5186), 15 травня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Единицы ПС:   ROCAR-E217 #1006
Улицы и площади:   Аерокосмічний проспект, вулиця Молочна

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.