Новости. Експеримент на 11‑му тролейбусному

Газета "Харківський електротранспорт", 26.06.2004.

Нещодавно до адміністрації нашого підприємства звернулися автори інтернет-проекту "Харків транспортний" В. Пудовкін і А. Рибка. Вони запропонували цілий перелік пропозицій, котрі, на їх думку, повинні поліпшити нам пасажироперевезення. Всі їх було уважно проаналізовано. Найцікавішою виявилася ідея продовжити 11‑й тролейбусний маршрут до Центрального ринку.

Тут є, справді, позитивний момент. "Одинадцятка" за звичною схемою рухається від кінцевої "Проспект Дзюби" до вулиці Маршала Конєва. До Центрального ринку залишається 5 хвилин їзди. У той же час між районом Баварії і цим великим торгівельним комплексом не було до сьогодні трамвайного чи тролейбусного сполучення. Цей недолік тепер враховано. Отож, з 3 липня 11‑й маршрут почне у вигляді експерименту курсувати до Центрального ринку.

Зрозуміло, що "одинадцятку" прив’язуємо до його розкладу роботи. А тому він буде прямувати сюди з 6.00 до 16.00. Після 16.00 — до вулиці Маршала Конєва. У години "пік" з 6.00 до 9.00 інтервал дорівнюватиме 9‑10 хвилинам. Після 9‑ї години — 14 хвилин. Щоб задовольнити ці вимоги, на маршрут довелося додати ще одну машину і пасажирів обслуговуватиме 8 тролейбусів.

Для того, щоб своєчасно проінформувати пасажирів, на всіх зупиночних пунктах вивішено відповідні оголошення. Ще раз нагадаю: ці зміни проводяться в рамках експерименту. Отже, остаточні висновки можна буде зробити тільки після аналізу збору виручки на 11‑му.

Л. КУЛИКОВА,
начальник виробничо-технічного відділу служби руху

№49‑50 (5197‑5198), 26 червня 2004 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус
Городские маршруты:   Тб11
Конечные городских маршрутов:   Благовіщенський собор

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.