Новости. "Щоб відчули трохи атмосферу свята". У Харкові станції метро прикрашають новорічними гірляндами

Суспільне UA, 07.11.2023.

Комунальники прикрасили станцію харківського метро "Наукова" новорічними гірляндами та орнаментами. Це одна з п'яти станцій, яку облаштують до свят.

Про це Суспільному розповів речник Центрального парку Андрій Кравченко. Для метро використовують прикраси з парку.

"Внаслідок повномасштабної війни немає можливості прикрасити парк і запросити сюди харків'ян, це небезпечно. Тому харків'яни впізнають усі оздоблення, які побачать. У 2022 році ці прикраси вже були на станціях метро, а також на алеях парку раніше", — каже Кравченко.

Працівники парку також прикрасять станції "Університет", "Історичний музей", "Південний вокзал". Ще одну станцію речник парку поки не називає.

"На станції "Наукова" вже змонтували мотиви на колонах і почали розташовувати проблискові гірлянди. Робота триватиме дві ночі, оскільки вдень метрополітен працює — немає можливості зайняти весь простір. Ми оздоблюємо колони, також встановлять декоративні інсталяції, щоб вже у грудні, коли настане свято Миколая, харків'яни відчули трошки атмосферу новорічного свята, і це допомогло їм покращити свій настрій, трошки забути про жахіття, яке нас оточує", — сказав Андрій Кравченко.

За словами Кравченка, також у метро мають встановити новорічну ялинку.

URL оригинала: https://suspilne.media/611879-sob-vidculi-trohi-atmosferu-svata-u-harkovi-stancii-metro-prikrasaut-novoricnimi-girlandami/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро
Линии метро:   Холодногірсько-Заводська лінія, Салтівська лінія, Олексіївська лінія
Станции и объекты метро:   "Південний вокзал", "Історичний музей", "Університет", "Наукова"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.